Vårdcentral lunden malmö


vårdcentral lunden malmö

kring fysisk och psykisk hälsa. För mödrahälsovård under graviditet behöver du lista dig till mottagningen som du går till. SKÅNE LÄNS landsting, HÄlsovalsenhet lunden, Malmö. Du kan också få hjälp med att använda inhalator eller att sluta röka. Dietisten hjälper dig att förändra kost- och matvanor för att förebygga, behandla och lindra sjukdomar. Vi hjälper dig även att hantera stress och psykisk ohälsa. Du får hjälp med att hitta hjälpmedel och råd kring hur din närmaste omgivning kan anpassas efter dina behov. Astma, allergi och KOL, du som har luftvägsallergi, astma eller KOL kan få hjälp med utredning, behandling och uppföljning av dina besvär. Du kan bland annat få hjälp med: besvär i leder, muskler och senor besvär på grund av stress, långvarig smärta, huvudvärk astma, KOL eller hjärtsjukdom inkontinens smärta och besvär på grund av graviditet eller ålder yrsel och balanssvårigheter tränings- och idrottsskador neurologiska sjukdomar Abels Rehab Unga.

Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss.
Vårdcentralen Lunden, Malmö i Malmö, Skåne.
Mottagningen ligger på Ystadsgatan 53 C, Malmö.
Du är här:.0 Region Skåne; Vårdcentralen lunden, Malmö.

Koordinatorn hjälper dig att samordna och planera den hjälp du kan få av olika behandlare och myndigheter. Därefter bestämmer vi tillsammans hur du vill gå vidare. Vi ingår i vårdval psykoterapi för KBTkort.

Hos oss hittar parkering nära konsert och kongress linköping du även barnmorskemottagning. Du hittar närmaste vårdcentral och deras öppettider här. Vi hjälper dig med: kontroller av blodsockervärden livsstilsförändringar kring kost och motion information och användning av hjälpmedel justering och insättning av insulin remiss till ögonbottenfotografering, dietist. Hit kommer du bland annat för cellprovtagning, mödrahälsovård under din graviditet eller för att testa dig för könssjukdomar. Kvälls- och helgmottagningen Södervärn om kvälls- och helgmottagningen är stängd kan du ringa 1177, vårdguiden på telefon som svarar på frågor om vård och kan hänvisa dig rätt dygnet runt. 86211 - Primärvårdsmottagningar med läkare.m. Lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller genom att skicka in en blankett. Inkontinensproblem kan uppstå av många olika anledningar, oavsett ålder, och det är viktigt att undersöka orsaken. Har du akuta medicinska problem som inte kan vänta tills vi öppnar? Om vårdbehovet är akut erbjuds du tid på kvälls- och helgmottagningen. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Psykisk hälsa När du behöver någon att prata med kan du få stöd, vägledning och behandling i livets alla situationer.


Sitemap