Gröna skolgårdar lund


gröna skolgårdar lund

den slutligen eldades upp. Ute i den stora världen är folk oroliga över det som kan komma ut av mötet mellan Trump oh och Putin. Sverige tvingades att släppa igenom transitotåg som transporterade tyska soldater till fronten i Norge. Man fick en hel strut med smulkarameller för en två- öring. Jag är och förblir samma blekansikte sommar som vinter. . Det var bra att få veta att den inte bara är en förening för inbördes beundran. Med tanke på min höga ålder har jag klarat det ganska bra och jag har inte gnällt eller klagat.

Om tillfälle erbjöds skulle jag gärna vilja göra en liten resa till något trevligt ställe i Sverige. Men detta lilla djur är en listig krabat och vig som bara den. Nu har min tjugoandra sida blivit för lång och i morgon börja jag på nästa som fått rubriken : "För den nyfikne."I övrigt kommer allt att vara sig likt och handla om både väsentliga och oväsentliga saker som händer i min lilla vrå av världen.

Såväl stadshuset som dess park frekventeras av turister och det var mycket folk i rörelse. I min dagstidning läser jag att turistströmmen till Stockholm har ökar och att det är mest amerikaner och indier som kommer hit. Rådjur är trevliga små djur men de bör hålla till i skogen och äta löv, tycker jag för min del. Det är bara gamlingar som jag som tycker att barn skall vara barn så länge som möjligt. Det har varit strul med rulltrapporna vid vissa av lokaltrafikens stationer och det kan inte vara roligt att befinna sig i en sådan om trappan helt plötsligt börjar skena. Närheten till det övriga Europa har också en viss betydelse. Till slott och herrgårdar leder det oftast en vacker och högvuxen allé och det ger ett pampigt första intryck.

Simon lundberg nyheter24, Synnøve macody lund höjd cm, Swedbank lund lilla fiskaregatan, Lunds används auto delar nära mig,


Sitemap