Droskans Umeå


droskans Umeå

nyår. Ikväll blir det ett besök hos Åkes moster Vivan, Åke och Anders ska fixa ett fönster eller en lucka som sitter på en ladugård där, och vi åker dit, allihop så får hon träffa Sally också. Ordförande SvenErik Holmgren framförde ett stort tack till Bernt och överlämnade en liten gåva som tack för en inspirerande berättelse. Vårkonsert med Televeteraner Umeås Televeteraner går vidare på den kulturella vägen. Ordförande Sven-Erik Holmgren hälsade ett 90-tal medlemmar välkomna till Droskans dignande julbord. Färden gick i långsam fart till och en bit in i Rinneln där båten vände för återfärd.

Curt-Olov Hellman och, lars Blomkvis t som representanter för, civilförsvarsförbundet informerade om hur man kan och bör förbereda sig för konsekvenserna om en kris skulle uppstå i samhället som översvämning, långvariga elavbrott omfattande bränder. Televeteraner på Norrlandsoperan Ett 50-tal Televeteraner samlades i söndags på Norrlandsoperan för att avnjuta Umeå Musiksällskaps vårkonsert.

Därefter intogs julbordet under livligt samspråk med de närmaste bordsgrannarna. . Under den halvannan timme färden pågick smörjdes kråset med mängder av välsmakande räkor med tilltugg. Men nåt jag inte missade vad ju givetvis fyra trafiken på slätten och jag lovar, det är inte alla som kör helt lagligt, man kan ju fundera på vad vissa tänker med. Sålde lotter som hade en strykande åtgång. Biljetter: 270 kr (Burmans Musik och BC från den 15/1). Symfoniorkestern med dirigent Per-Erik Andersson i spetsen gav en mycket uppskattad vårkonsert. För den som inte tidigare sett Umeå från älvens vatten konstaterade vi att det finns många pärlor att se längs stränderna. Bernt berättade också om människorna i landet som han fann vara mycket vänliga och tillmötesgående. De första åren var också problemen med hiv/aids påtagliga vilket var nödvändigt att ta hänsyn till tex vid personalplanering.


Sitemap