Transportstyrelsen trängselskatt stockholm autogiro


transportstyrelsen trängselskatt stockholm autogiro

du kan betala trängselskatt via autogiro, e-avi (e-faktura) eller med det inbetalningskort som vi skickar. . Du kan betala trängselskatt via bankgiro på bank, via internetbank eller med bankernas kuverttjänster. Omprövning, om du får ett beslut om trängselskatt eller tilläggsavgift som du anser är fel kan du begära omprövning av beslutet hos Skatteverket. Om skatten inte betalas i tid tas det ut en tilläggsavgift på 500 kronor. Om du också har e-avi går vår avi i första hand till din internetbank. Pagefooter/comment/header, dela sidans innehåll.transportstyrelsen trängselskatt stockholm autogiro

Trängselskatten syftar till att minska trängseln, förbättra miljön och. De skattepliktiga passager som ett fordon gör in i och ut ur Stockholm och Göteborg under en kalendermånad summeras till ett skattebeslut som betalas. Den som är skattskyldig ansvarar för att skatten blir betald i rätt tid även om han eller hon inte får något inbetalningskort från Transportstyrelsen.

Sms-biljett stockholms tunnelbana, Fleet foxes stockholm förband, Stockholm cup galopp,

Genom att registrera dig hos en digital brevlådeoperatör får du din inbetalningsavi från oss direkt till din digitala brevlåda i stället för med vanlig post hem till dig. Då kan ni ansöka om en samlingsavi. Du anmäler hos din internetbank att du vill få avin för trängselskatt elektroniskt via bankens tjänst e-faktura. Både privatpersoner och företag kan anmäla autogiro för trängselskatt. Användningsförbudet gäller till dess den totala skuld som har lett till förbudet har betalats. På beslutet framgår det sammanlagda debiterade beloppet för föregående kalendermånad och antalet passager. Skattebeslutet för månad 1 fastställs och en avi skickas ut i slutet av månad.

Vasateatern stockholm Sverige, Transfer till Stockholms flygplats terminal,


Sitemap