Köpa bussbiljett stockholm


köpa bussbiljett stockholm

2 januari - 15 juni Biljetten gäller för resor med SL-trafiken i Stockholms län, samt pendeltåg till/från Bålsta och Gnesta. Priserna bör också jämföras med taxibilarnas cirkapris 350 kr och Arlanda Express pris på 240. Den här biljetten gäller för resor med SL i Stockholms län, över länsgränsen till Uppsala län och för resor med UL i hela Uppsala län. Den här biljetten köper du om du vill åka mellan Stockholm och Enköping. För att begära ersättning, för att begära ersättning behöver du skicka in alla originalkvitton via post. Därtill går flygbussar även från Kista Centrum, Norra Stationsgatan, Stockholmsmässan, Torshamnsgatan, Ärvingevägen och Viderögatan. Mat och dryck, det är tillåtet att ta med och förtära mat och dryck ombord på bussen, dock ej dryck i pappersmuggar utan lock med risk för spill, eller varm, starkt doftande mat som kan orsaka olägenhet för medresenärer. Den säljs på pendeltågsstationer, i alla SL Access-automater, på SL Center, vid servicedisken på Arlanda och i SL-appen. Kontantbiljett köpt av konduktör Biljetten köper du med kontanter av konduktör på spårvagnslinje. Biljett utskriven på papper gäller i 75 minuter från det att du köper biljetten. Giltighetstiden står skriven med klockslag på biljetten.

Biljetten gäller inte för resor med pendelbåtar som går i SL-trafiken. Du som är under 18 år kan köpa en vanlig 30-dagarsbiljett, eftersom du inte behöver betala för passage-avgiften på Arlanda. Arlanda-passagen har samma pris för alla över.

Bussar från Stockholm city till Arlanda Bussbiljetter ochköpa bussbiljett stockholm

Af gruppen stockholm sverige
Hinderbana utomhus stockholm lada
Direktflyg från stockholm till rom
Gymgrossisten butik stockholm öppettider

Biljetten gäller helgfri måndag - fredag mellan klockan.30 och 19, under höstterminen från den 10 augusti till och med den 22 december 2018. Biljetten finns bara till ett pris som gäller för den som är 18 år eller äldre. Billigare för studenter, pensionärer och barn. Boka på nätet, det ger ofta en liten rabatt om man bokar bussresan på nätet jämfört med om man köper den på plats vid busstationen. Den här biljetten behöver du om du har en SL-biljett och vill åka med pendeltåget till/från Uppsala. Boka Swedbus flygbuss här.


Sitemap