Båt helsingborg till ven


båt helsingborg till ven

på egen hand. Fartyget går dagligen fram till den 20 augusti, därefter helger till den 30 september. Båtresan från centrala Helsingborg till Bäckvikens hamn tar cirka 35-40 minuter. Här finns möjlighet att ta en tur över till danska Helsingör eller en promenad till Fredriksdals Trädgårdar. Prislista 2018, vuxen T o R, enkel 180:-* 100. Vi har även båtar som går att boka för passagerartrafik dygnet runt. Vi besöker Tycho rådhustorget helsingborg Brahe Museet, Vens Hembygdsgård och kyrkan Sankt Ibb. Båten har kapacitet för 90 platser. Vid lunchtid så ankommer vi Helsingborg och vi har resten av dagen fri. Ring och boka för garanterad plats och kom i god tid, minst 30 minuter innan avgång.

Lättast att ta sig runt ön är med cykel: ta med en egen eller hyr en ovanför hamnen. Barn (6-12år) T o R, enkel 90:-* 50 :-, familj T o R (2 vuxna 2 barn) 400.

Kanske lite shopping eller bara flanera runt i staden. Valmöjligheterna ökar och vi hoppas fler väljer att besöka Ven i sommar, Nicklas Romell, CCO Helsingborgs Hamn, i ett pressmeddelande. Dag 2: Ven, denna dag ägnar vi helt åt Ven, vi tar båten ifrån Landskrona. Passa dessutom på att titta in hos de olika konstnärer, hantverkare och destillerier som är verksamma på Ven och njut av den vackra naturen med panoramat mot svenska fastlandet och Danmark. Bokningen är öppen klockan.45-18.30 och görs för garanterad plats på önskad avgång till telefonnummer.

Norrby if mot helsingborg h2h
Buss 219 helsingborg tidtabell


Sitemap