Sommarjobba på borås djurpark


sommarjobba på borås djurpark

är van vid kundbemötande och administrativa arbetsuppgifter. Du som vill ha värdefull arbetslivserfarenhet och kunskaper som kan komma till nytta både i framtida arbeten och studier. Vi tillämpar Fastighetsanställdas kollektivavtal. Du ansvarar för administration kring felanmälningar och lägger in arbetsordrar i vårt fastighetssystem.

Du handlägger hela processen från att kunder ställer sig i vår bostadskö till kontraktsskrivning. Sista ansökningsdag: Så här går urvalsprocessen till: När ansökningstiden är slut går vi igenom alla ansökningar. Har du gröna fingrar och vill arbeta för att våra hyresgäster ska ha ett rent och fint bostadsområde är vi intresserade av att komma i kontakt med just dig.

Borås borås tidning

Din lön.50 kr i timmen om du är under 18 år och.50 kr i timmen om du är över. Du måste vara minst 18 år för att söka tjänsten. På vissa arbetsplatser kan det förekomma att du måste jobba under kvällar och helger. Du kan söka sommarjobb med Borås stad. Då ska du söka något av våra sommarjobb inom kundservice. Utöver detta får du även möjlighet att tjäna lite egna pengar under ditt sommarlov. Om du har fått jobb meddelas detta från och med vecka 12 och fram till den 31 maj. Den betalas ut månaden efter ditt arbete via ditt konto eller via en utbetalningsavi som skickas till dig på posten.

Program, klicka här, zooblogg, noshörningsfödsel, efter en lång väntan födde noshörningshonan Mashikishiki på natten till den 14 november. Som Driftadministratör tar du emot inkommande telefonsamtal från våra hyresgäster gällande felanmälan samt standardhöjningar.


Sitemap