Matmarknad göteborg lindholmen


matmarknad göteborg lindholmen

Även om det är trångt mellan borden blir det aldrig otrevligt eller knuffigt. Marknaden huserar i Götaverkets gamla varvsmagasin där växter piggar upp det svarta stålet som slingrar sig upp till etagevåningen. Det är något ovanligt för helgtrafiken som går ut till västra Hisingen. Det är härlig stämning. Den här lokalen är betydligt mindre och därför är det mindre mångfald vad gäller maten. Utställningen är pedagogiskt uppbyggd. Sommartid flyttar en del av vagnarna ut och då blir det även fler sittplatser utomhus. Kliv på antingen i Lilla Bommen eller vid Stenpiren, och av vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg eller åk hela vägen tur och retur till Klippan vid Röda Sten. Det är helt fantastiskt vilket tryck det. Lindholmen Street Food Market har tveklöst potential att bli ett riktigt bra helghäng för även om maten inte är spektakulär så är det en riktigt god stämning och härlig lokal att bara vara.

Väder göteborg igår
H & M göteborg nordstan telefonnummer

Bägge såg roligare ut än vad de smakade. Det känns otroligt bra. Under en promenad kan man se trähuskvarteren kring Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan. Utställningen pågår till den 19 augusti. Vi är så glada men vi har grejer vi måste lundgren honda auburn recensioner fila på, säger hon medan hon river av ett gäng kuponger.

Det är tveksamt om den ens hade kunnat kallas cole slaw i USA. Vi hade aldrig kunnat vänta oss det här. Vi gillar att studera stadsutveckling här i stan och det här sticker.


Sitemap