Medicinsk sekreterare uppsala


medicinsk sekreterare uppsala

Elisabethsjukhuset tar emot patienter från hela landet för axel-, armbågs-, hand-, knä- och fotkirurgi, samt höftartroskopi. Din andra huvudsakliga arbetsuppgift innebär att du möter våra patienter och är vårt ansikte utåt i vår kassa/reception. Är du bra på att samordna och trivs med att arbeta med människor? Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Uppsala, har du erfarenhet av att arbeta i en koordinerande och administrativ roll och trivs med många kontaktytor? Om dig vi söker Som person.

Det är en fördel om du bifogar utbildningsbevis, cv samt personligt brev som styrker din utbildning och erfarenhet! Referensnr, pV309/2018, sista ansökan, förvaltning, primärvården, arbetsplats, eriksbergs vårdcentral. Som medicinsk sekreterare erbjuds du ett stimulerande arbete med varierande uppgifter genom daglig kontakt med patienter och ansvar för det vårdadministrativa arbetet.

Utbildningen, efter avslutad examen ska du ha kompetens för kvalificerat administrativt arbete inom hälso- och sjukvårdsverksamheter. Att arbeta inom Primärvården som medicinsk sekreterare innebär även att du ingår i en samordning, där ett samarbete mellan vårdcentralerna finns gällande diktatutskrifter. Vi letar efter dig som vill ha ett långtidsvikariat under den period då en av oss planerar att vara föräldraledig från februari och ca ett år framöver. H M Home-chefen: Det här tittar vi efter när vi rekryterar Camilla Henriksson, chef på H M Home, avslöjar vad som väger tyngst i ett cv och personligt brev. Välkommen att söka tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss! Du får också kunskap om projektarbete, metodik, lagar och sekretess. Vår verksamhet, eriksbergs vårdcentral ligger vid Västertorg i stadsdelen Eriksberg, Uppsala. Vi värdesätter personliga egenskaper och söker dig som genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga utvecklar goda relationer med patienter och medarbetare. Där får du under erfaren handledning omsätta teori i praktisk arbetslivserfarenhet och utveckla, fördjupa och befästa dina lärdomar till kunskap. Vi söker dig som trivs med att möta nya människor, är serviceinriktad och vill vara med och forma ett trevligt samt professionellt bemötande av patienter/anhöriga.

Ramudden AB uppsala
St eriks uppsala jord
Alex och sigge live uppsala
Ivf uppsala landsting


Sitemap