Råby lund företagarförening


råby lund företagarförening

från jord till bord - Nätverksträff om närproducerat. Här kan du hitta information om föreningen och läsa mer om det arbete som bedrivs av föreningen. Vi närmar oss semestertider och då tidpunkten för vårt traditionsenliga sommarmingel på Råbylunds Gård då vi också delar ut priset till årets företagare på området. Östhammars kommun, Företag i samverkan och Partnerskapet för ett förbättrat företagsklimat. Det enda som behövs är en kortläsare. Kontakta Micaela enligt ovan! Kontakta micaela på eller, köpa bussbiljett stockholm senast 31 oktober om du vill vara säker på att finnas med i kommande annonseringar.

Alunda Företagarförening är en intresseförening för alla företagare i Alundabygden. I och runt Örsundsbro finns många butiker och företag. Välkommen på sommaravslutning på Råbylunds Gård! Alla typer av företag som vänder sig till privatpersoner är välkomna att vara med! Att verka för sammanhållning och samförstånd mellan medlemmarna » Om föreningen » Information från föreningen, sök, från datum, hittade inga kalenderposter.

Kl.30-20.30, SLU, Uppsala: Länsstyrelsen bjuder in företagare/aktörer från hela livsmedelskedjan: primärproducenter, förädlare, grossister, handlare och krögare till en gemensam träff. Kan det bli årets julklapp i Östhammars kommun?

Skoda lund blocket, Kerstin lundh nyman, Studentkorridor i lund,


Sitemap