Kurs broderi stockholm


kurs broderi stockholm

och broderar SV Kronoberg Kliar det i fingrarna? Hon blandar ofta material som ull, bomull, silke och plåt och lägger gärna till tofsar, kavelfransar i sina fantasifulla och färgstarka verk. Hon arbetar oavbrutet med fritt broderi vid sidan om keramiken. När lärt dig tekniken kan du gå över till fritt broderi och lära dig fler stygn. Hovmantorp 0 SEK 27 timmar på 9 tillfällen Skånskt yllebroderi SV Lundabygden Skånskt yllebroderi räknas in bland den bästa textila folkkonsten i världen. Lund 2 275 SEK 20 timmar på 5 tillfällen Yllebroderi SV Dalarna Vi syr och dekorerar en liten väska/fodral som.ex. Medlemmar i föreningen har i regel 200 kr rabatt på kursavgiften. Pris rådhuset norrköping kulturnatten : 550 kr för medlemmar och 750 kr för icke medlemmar. Kursledare : Gun Aschan Beskrivning : Gun är en skicklig kursledare från Handarbetets vänners skola och en lika skicklig och prisbelönt konstbrodös på Handarbetets vänners ateljé. .

Broderi för nybörjare Broderi kräver tålamod och noggrannhet, men det behöver inte vara svårt. Det är något speciellt med att skapa med sina händer efter eget huvud. Kursanmälan - Applikation och broderi i lekfull kombination Datum : 3 december Tid : 9:30 15:30 Lokal : ABF-Huset, se kallelsen från ABF Kursledare : Anneliese Frenssen Beskrivning : Vi arbetar med olika målade eller tryckta tyger i bomull, ull eller siden. Pris : 460 för medlemmar, 660 för icke medlemmar Materialkostnad : Ev en mindre kostnad, betalas kontant till kursledaren under kursen. De är skickliga brodöser som bjuder generöst på sina kunskaper och erfarenheter. Capellagården, i den här kursen kombinerar vi akvarellmåleri och konsten att bygga en bild med övningar och experiment i fritt broderi.

Resa med tåg från stockholm till paris
Buss stockholm till linköping
Riddarhuset i stockholm

Eskilstuna 600 SEK 12 timmar på 4 tillfällen, broderi. Kursanmälan - Screentryck och broderi Datum : 19 november Tid : 9:30 15:30 Kursledare: Ann-Marie Alskog Lokal : ABF-Huset, se kallelsen från ABF Beskrivning : Vi trycker mönster med thermoscreenramar (screentryck) på egna tyger, som vi sedan broderar. Pris : 1575 för medlemmar, 1775 för icke medlemmar Materialkostnad: Ev en mindre kostnad, betalas kontant till kursledaren under kursen. Kursen är en fortsättning på nybörjarkursen och vänder sig till alla som har viss erfarenhet. Skurup 5 dagar Diamantbroderi SV Norrbotten Diamantbroderi är som pussel och broderi. Broderi är ett hantverk där man i huvudsak använder sig av garn eller vanlig tråd för att sy på tyg i dekorativt slutpriser lundagatan syfte. Lena vann Guldnålen 2004, 2008 och Silvernålen 2006. Är du nybörjare kan det vara bra att börja med en grövre väv och bundet broderi där du kan brodera med korsstygn efter enklare broderimönster. Pris : 1350 kr för medlemmar och 1550 kr för icke medlemmar. Skurups Folkhögskola, brodera och skapa med elektronik och textil!

Dovas stockholm meny
Valhallavägen 199 se-105 25 stockholm sweden
Evenemang i stockholm våren 2019
Socialförvaltningen stockholm södermalm


Sitemap