Kurser uppsala stift


kurser uppsala stift

Disco Slow Edge Dance Studios Disco slow är en ny dansstil som kommer från England. Uppsala 1 250 SEK 13 tillfällen Fotboll barn Uppsala 2-3 år Trix Bollskola Fotboll Fotboll är den sport allra flest barn vill prova. Uppsala 1 495 SEK 10 tillfällen Hiphop (Streetdance) Edge Dance Studios På våra hiphopklasser dansar vi en härlig blandning av olika Streetdance-stilar. Uppsala, barndans 1-5år, uppsala Danscenter, under lektionen får barnen utveckla sin rörelsemotorik, musikalitet och samarbetsförmåga under lekfulla och pedagogiska former. Uppsala, kizomba, uppsala Danscenter, kizomban är en vacker sensuell dans som fullkomligt exploderat i många delar av världen och framförallt Europa de senaste tio.

Till pröva på kursen rekommenderar vi att man deltar som ett team. Fler och fler församlingar tänker strategiskt kring frågor om vuxnas väg till tro och sätter det i samband med gudstjänster så som katekumenatet är uppbyggt Med pröva-på-kursen får den som är nyfiken på katekumenatet/vuxenväg till tro, möjlighet att under en hel dag prova på metoder och. Kostnad inkl kost, logi och kursavgift Med logi i trebäddsrum 1 500 kr Med logi i dubbelrum 1 800 kr Med logi i enkelrum (begränsat antal) 2 500 kr Anmälan Senast den till Helsjöns folkhögskola via talong Kursavgiften faktureras i efterskott. Meningen med att skapa och prova övningar och metoder i gruppen. Den är tänkt för dig som inte arbetat med katekumenat tidigare men som är nyfiken; Du ska gärna ha gått pröva-på-kurs i stiftet eller varit katekumen och nu vill vara medvandrare eller ledare. Uppsala är en kulturell stad med lång historia. Uppsala 1 875 SEK 30 timmar på 10 tillfällen Tryck på skinn - helgkurs SV Uppsala län Under helgen lär du dig grunderna eller fortsätter om du redan prova tekniken i att trycka med färg på fårskinn.

Ramudden AB uppsala
Laga halsband uppsala

Pass 1 a Vägen. Workshops att välja mellan finns nedan. Uppsala 725 SEK 9 timmar på 3 tillfällen Motorsågskörkort SV Uppsala län Lär dig sköta och hantera motorsåg på ett säkert och effektivt sätt för att klara av olika arbetssituationer i skogen. Uppsala 850 SEK 12 timmar på 4 tillfällen Keramik - fortsättning SV Uppsala län Det här är kursen för dig som fastnat för leran som material och som redan gått någon keramikkurs. Vid styrkt sjukdom debiteras 10 av avgiften. Förutom sport finns här rika möjligheter till friluftsliv. Uppsala 995 SEK 7 timmar på 1 tillfälle Vattengympa för gravida - BM Hjärtat SV Uppsala län OBS! Här fördjupar vi tankarna kring det och provar olika arbetssätt. Uppsala 1 250 SEK 10 timmar på 6 tillfällen Barngymnastik i Uppsala 2-3 år Flipkidz Välkommen på barngymnastik i Uppsala!

Visar 1-50 av 540 träffar, sortera. Uppsala Akvarellmålning nybörjare och fortsättare SV Uppsala län Genomgång av olika tekniker och teckningsövningar.


Sitemap