Lediga lägenheter i göteborg andra hand


lediga lägenheter i göteborg andra hand

du lämnat en ansökan tar Bonära kontakt med dig när en lägenhet som stämmer med dina önskemål blir ledig. Letar du lägenhet centralt eller nära Chalmers och Göteborgs universitet gäller det att vara snabb och söka!" / Om du söker lägenhet i Göteborg så börja här. Adress: Sven Källfelts gata 21, Västra Frölunda Telefon: E-post: Hemsida: Västra Linden Privat fastighetsägare med lägenheter på centrala Hisingen och i Gamlestan.

Ett lösenordsändringsbrev har skickats till din e-postadress. Möjlighet finns att genomföra lägenhetsbyte med hyresgäster från Familjebostäder. Telefon:, e-post: Hemsida: Bostjärnan, hyresvärden Bostjärnan förvaltar ett stort utbud av lägenheter i Göteborg. Du kan fritt söka bland de 366 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Hyresvärdens lediga lägenheter visas inte på Boplats. BoNära förvaltar hyresrätter på Hisingen.

Student bostad göteborg, Polisen göteborg eu toppmötet, Fritidshus till salu göteborgs södra skärgård, Big 4 göteborg,

Adress: Postflyget 7, Torslanda Telefon: E-post: Hemsida: parkera i malmö kastrup Robert Dicksons stiftelse Bostadsstiftelse där sökande med låg inkomst har förtur till lediga lägenheter. Om du söker lägenhet i Göteborg så börja här. Adress: Viktoriagatan 3, Göteborg Telefon: E-post: Hemsida: Ekebo Fastighet Mindre privatägd hyresvärd med lägenheter på Hisingen och i Majorna. Sökande är välkomna att fylla i en bostadsansökan och ange önskemål om lägenhetsstorlek, balkong och stadsdel. Hyresvärden har i flera undersökningar utsetts till Göteborgs bästa hyresvärd/mest nöjda hyresgäster. Innan en ny hyresgäst flyttar in upprustar hyresvärden ofta lägenheten till nyskick med nytt kök och badrum. Fräsch 3:a i bra läge, hjärtat av Kålltorp, 1 rok,.

Norrköping göteborg buss, Carmen göteborgsoperan recension,


Sitemap