Polisen göteborg eu toppmötet


polisen göteborg eu toppmötet

Nord som har varit planeringsansvarig inför kommenderingen, säger att polisen har arbetat utifrån tesen att det råder en hög hotbild mot toppmötet. Dessutom har man tagit en personal från de övriga sex polisregionerna i Sverige. Säkerhetspådraget kommer att bli massivt och enligt Erik Nord, som är polisens kommenderingschef under mötet, så handlar det om en av de största polisinsatserna i svensk historia. Regeringen anser att det är viktigt att EU-frågor diskuteras i hela landet och att möten inte begränsas till Stockholm. Vi måste först och främst säkerställa att mötet kan genomföras.

Varför valdes just Göteborg? Och absolut den största i Västsverige, lägger Friberg till. Uppemot 380 journalister från olika länder bevakar mötet. Och det har vi haft med oss under planeringen, säger Erik Nord. Varför hålls inte mötet Bryssel?

Deltagare: Frankrikes president Emmanuel Macron, Storbritanniens premiärminister Theresa May och andra stats- och regeringschefer. Arbetar utifrån hög hotbild, han säger också att man samarbetat med en rad olika aktörer, däribland Säpo och Försvarsmakten. Polisen stänger då av trafikrutten Eriksberg - Älvsborgsbron - Söderleden - Landvetter. Det bästa man kan göra är att undvika göteborgstrafiken under både torsdagen och fredagen. Avspärrningarna kring Korsvägen upplöstes vegan Café norrköping vid 15-tiden på fredagseftermiddagen och kollektivtrafiken har åter kommit i gång. Mötet hålls i Eriksbergshallen på Norra älvstranden.

Resultatet göteborgsvarvet 2018, Död person hittad i göteborg, Norrköping göteborg buss,


Sitemap