Vinterförvaring båt stockholm pris


vinterförvaring båt stockholm pris

krav för att vi ska ta hand om din båt. Ingen prisreduktion sker om båten förvaras en kortare tid än ovan angivet. Välj mellan BAS och BAS plus, har du andra önskemål lämnar vi gärna en offert. Du kan även gå direkt till sidan för att göra en förfrågan. Boka vinterförvaring, skicka dina kontaktuppgifter, båttyp, längd, bredd och vikt i ett mail till. Täckning av båtar utomhus kan utföras både med krympplast och med traditionell täckning av presenning. Skicka oss en förfrågan).

Vi garanterar en temperatur på 10 grader eller högre för att undvika fukt och kondens. Tala med Krister telefon. BAS - här ingår upptagning, inomhusförvaring (kallt av/på-bockning, högtrycksrengöring av målad botten och fribord, glykolkonservering av motor, batteriladdning och sjösättning. Läs gärna broschyren om ansvarsfull båtvård (pdf). I arbetet ingår torrsättning, bottentvätt, hantering, stöttor och sjösättning. Ring eller maila oss för en offert.

Lämna båten, du lämnar din båt vid överenskommen tidpunkt under hösten. Hallen är video övervakad och har godkänt larm. Du kan naturligtvis också göra tilläggsbeställningar under vintersäsongen. 10 000 kvadratmeter vinterförvaring för din båt.


Sitemap