Fika i lund


fika i lund

skylten som säger att övervåningen är avstängd på kvällarna. Bagel (ljust eller grovt bröd) med rostbiff eller ishavssallad. Snittbetyg:.64 röster, restaurang och Café Stadsparken, stadsparksgången, Lund.

Lyxbiskvi (med äkta smör och lyxchoklad). Drycker, kaffe/te med påtår (ekofairtrade).

Lussekatt (vid säsong). Det känns lite macdonalds och då tycker jag att 2000-talets franchisekoncept skulle kunna prestera bättre. Smågodis till mötet kr/skål. För att handla härodlat och ofta ekologiskt besök någon av kommunens flera gårdsbutiker, flera av dem med fikamöjligheter. Hitta caféer i vår besöksguide. Espresso House, espresso House på Stora Gråbrödersgatan är en stor favorit. Gräddhyllan är inte längre ett utpräglat café men flyg från stockholm till karlstad för många är det här nostalgistället nummer ett. Snittbetyg:.220 röster, india Däck Bokcafé, stora Algatan 3, Lund. Baguetter (ljust bröd) med ost, skinka eller brie. Konstigt nog lyckas de ofta hitta den perfekta blandningen på både Caffè Latten och folk. Då kan du själv lägga till det.

Ett jättemysigt fik med goda vaniljsnurror. Knake: en sorts knackwurstliknande korv som är en lundensisk specialitet som började tillverkas på 1910-talet. Även i Saluhallen, centralt vid Mårtenstorget, hittar du specialistbutiker blandat med flertalet restauranger allt under ett och samma tak. Tyvärr varierar storleken på portionerna för mycket för att betyget skall bli helt godkänt. Rejäla bullar och bröd men även små tunna gamla blommiga kaffekoppar och massor med levande ljus. Ekologisk mjölk, 1 liter. De smakade som vaniljbullar, ni vet de som är fyllda med vaniljkräm och som man inte får slicka sig om munnen under tiden som man äter. I det sirligt ålderdomliga caféet finns flera små rum att välja mellan både för det stora och det lilla sällskapet.


Sitemap