Lunds och byerlys extramaterial


lunds och byerlys extramaterial

ledning av Kristin Nord och Maria G Francke från Sydsvenskan. Ibland tipsar vi också om böcker, kollegan om barnböcker och jag om vuxenlitteratur. Cecilia deltar även i en bokcirkel privat. Tillsammans med fyra kursare från biblioteks- och har hon en bokcirkel som funnits i snart. Där kan du även presentera dig på din egen hemsida - eller på din blogg om du hellre vill det. 3250 exemplar av Jonas Hassen Khemiris bok. Allt jag inte minns köptes in och delades ut på biblioteken, gymnasieskolor, på stan, Stadsparken, Kulturnatten, Skördefesten och Humorfestivalen. Till skillnad mot andra sidor, så har vi ingen betalvägg.

På distanskurserna träffar du såväl dina studiekamrater som din lärare online på luvit. På biblioteken runt om erbjuds ofta bokcirklar av olika slag. Där deltar vi varje gång. Jag läste den tre gånger i samband med Lund Läser och jag hittade nya saker hela tiden.

Lunds och byerlys extramaterial
lunds och byerlys extramaterial

Lek och bus helsingborg, Blues kök och Bar stockholm, Linn lundstedt kumla, Andreas lundström lycksele,

Första gången presenterar jag buss västerås till stockholm de böcker jag valt och går igenom lite praktiska saker. På Lunds stadsbibliotek finns allt från små grupper till stora läsecirklar för alla åldrar. Lilla Lund Läser kommer i mångt och mycket att ha samma upplägg som Lund Läser med minst ett program på varje bibliotek och dessutom bokcirklar, bokfikor och liknande, berättar Cecilia. På luvit lägger man som lärare på campuskurserna upp en del av kursens material samt extramaterial som läraren vill presentera, powerpoint-presentationer, med mera. Observera att det finns två vägar in i luvit (se i högerspalten på denna sida). Du kommer att använda den om du går någon av våra distanskurser, men även på en hel del campuskurser använder lärarna luvit som ett komplement till undervisningen i sal. Men i föräldracirkeln är diskussionerna mycket bra och givande. Där finns också alla scheman, uppgifter du ska göra samt olika möjligheter att presentera ditt arbete. Allt jag inte minns, berättar Cecilia. Pop: 101 427 (2004 est). Jag medverkar första och sista gången, säger Susan.


Sitemap